MÁLYVAVIRÁG ALAPÍTVÁNY EGYÜTTMŰKÖDÉS

Mályvavirág Alapítvány Támogató Rendelő

„Egy pihe nem repít az égig, de sok toll szárnyat ad!”

TÁMOGATÓ RENDELŐKÉNT A MÁLYVAVIRÁG ALAPÍTVÁNY EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNERE VAGYUNK.

A Mályvavirág Alapítvánnyal egyetértünk a szűrési rendszerekben, módszerekben, régiónkban közösen felhívjuk a figyelmet a HPV elleni védőoltás és a rendszeres szűrések fontosságára, valamint elkötelezettek vagyunk abban, hogy a nők megfelelő tájékoztatást kapjanak. Az adott közösséget összefogva látjuk el a HPV megelőzés tevékenységeit és szakmailag segítjük a nőgyógyászati daganattal érintetteket.

„A segítség helyben jó.” 

Támogató Rendelőként anyagi támogatással hozzájárulunk a Mályvavirág Alapítvány működéséhez.
Mályvavirág Alapítvány - Rákóczi Nőgyógyászati Rendelő
Mályvavirág Alapítvány - Dr. Seregély Attila

A Mályva Alapítvány elindította a Mályva Tinik Programját, melyben 10-18 éves fiatalok együtt, egy közösséget építve szólítják meg a társaikat, a saját nyelvükön és csatornáikon a HPV-prevenció erősítéséért.
Sok aktivitást terveznek együtt. Saját képregényt álmodtak meg, amelyben a

szereplők az ő avatárjaik, akik izgalmas kalandokon, hétköznapi sztorikon keresztül mutatják be ezt a rendkívül fontos, az egészségüket érintő témát.

Büszkék vagyunk rá, hogy Seregély Bora is elsők között csatlakozott a projekthez.

Seregély Bora vagyok, 18 éves, joghallgató. Fontosnak találom a Mályva Tinik Program központi kérdéskörét, azaz a HPV-fertőzés elleni prevenciót. Minthogy együtt többek vagyunk, szeretnék magam is a csoport tagjaként tevékenykedve minél többeket elérni ebben a témában, hogy közösen érhessünk el változást tudatosságunknak és jól informáltságunknak köszönhetően.
Seregély Bori
Mályvavirág Alapítvány Mályva Tinik Program